Guidad visning av museet

Guidade visningar är möjliga att boka året runt utanför ordinarie öppettider. En ordinarie visning av museet pågår ca 75 min inklusive filmvisning ca 13 min. Eftersom rummen är små är max antal personer 18 personer/grupp. Kostnad för ordinarie visning är 2500 kr/visning inkl moms. För skolor och förskolor samt SFI-grupper i Solna erbjuds kostnadsfria visningar.

Gratis familjevisningar erbjuds regelbundet under året under ordinarie öppettider – alltid i samband med säsongsöppning. Håll utkik i kalendern här på hemsidan eller på vår facebooksida. Skolklasser som vill besöka museet hittar mer info under Förskola/skola.

Specialvisningar med kreativ workshop erbjuds i dialog med beställare. Vi tar gärna emot personalgrupper som vill göra något utvecklande tillsammans. För den som är intresserad av stadsdelens historia och utveckling erbjuder vi även stadsvandringar eller en cykeltur i närliggande stadsdelar inklusive Hagaparken.

Skicka gärna en intresseanmälan till info(a)olleolssonhagalund.se om önskad typ av visning samt datum. Ange hur många personer ni är, och om ni önskar fika i samband med visningen. I fikat ingår kaffe/te och liten kaka och kan endast beställas i förväg i samband med visningen.

Läs mer om visningarna: