Klöverns förskola, utegården med lekställningar och leksaker.
Klövervägen 2, 169 59 Solna
Kommunal
Visa karta

Fyrklöverns förskola

Välkomna till förskolan Fyrklövern. Vi på förskolan Fyrklövern vet att alla barn föds kompetenta med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Den drivkraften är utgångspunkten för vår verksamhet. Med glädje och nyfikenhet vill vi tillsammans med barnen upptäcka och lära i en harmonisk miljö.

Den 1 september 2020 går förskolorna Fyrklövern och Klövern samman och bildar Lyckoklövern.

Om oss

I vår förskola strävar vi efter en mångfald både vad gäller pedagogiska idéer och metoder. Vår främsta styrka är vår pedagogiska bredd och mångfalden av barn och vuxna, med många olika talanger. Vi är varandras förebilder och "kunskapar" tillsammans. I leken och i olika vardagssituationer finns viktiga delar av det livslånga lärandet.

Fyrklöverns förskola ligger i ljusa, rymliga och nyrenoverade lokaler i Vasalund med närhet till kommunikationer såsom pendeltåg och tvärbana. Förskolans stora gård lockar till lek och lärande. Barnen och pedagogerna gör ofta spännande utflykter till närliggande parker så som Hagalundsparken och Solnas bibliotek.

Förskolan Fyrklöverns vision är att bedriva en förskoleverksamhet där alla barn, vårdnadshavare och pedagoger skall trivas och ha roligt tillsammans. Vi vill att alla ska känna sig trygga och utvecklas efter sina förutsättningar.

Tillsvidare genomförs inga visningar av förskolor i Solna.

Kontaktinformation

Fyrklöverns förskola

Rektor

Åsa Graveleij
asa.graveleij@solna.se

Biträdande rektor

Karin Klingvall
karin.klingvall@solna.se

08-746 10 00 (via Kontaktcenter)

Barngrupper

Igelkotten
072-583 18 84

Ekorren
072-583 18 85

Grodan
072 583 18 86

Snigeln
072-583 18 87

Karta

Senast uppdaterad